Ίσως θυμάσαι τον Adrian Sutil από την συμμετοχή του στην Formula 1, όπου από το 2006 έως το 2014 (με ένα διάλειμμα το 2012) έτρεξε με την ομάδα της Force India σε 128 αγώνες κατακτώντας συνολικά 124 βαθμούς.

Ο 36-χρονος Γερμανός έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά έχει βγάλει αρκετά χρήματα στην καριέρα του, ικανά να δώσει περίπου €2.5 εκατομμύρια για να κάνει δικιά του μια Koenigsegg Regera.

Ο Sutil πιάστηκε χθες -ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών- στους δρόμους του πριγκιπάτου του Μονακό να οδηγεί το υβριδικό hyperGT της Σουηδικής εταιρίας. To συγκεκριμένο έχει αριθμό πλαισίου #153 (αριθμός που υποδεικνύει την συνολική παραγωγή της Koenigsegg, όχι μόνο τη Regera), και είναι βαμμένο σε μπλε (Horizon Blue) χρώμα.

Να θυμίσω ότι μηχανικά χρησιμοποιεί τον γνωστό, 5,0-λιτρο turbo V8 κινητήρα της εταιρίας με turbo δύο σταδίων, απόδοσης 1.100 ίππων στις 7.800 σ.α.λ. και μαζί με 3 ηλεκτροκινητήρες της YASA, η συνολική απόδοση φτάνει τα 1.500 άλογα και τα 2.000 Nm ροπής.

Οι ηλεκτροκινητήρες τροφοδοτούνται από ένα υδρόψυκτο, 4.5 kWh, 800 Volt pack μπαταριών, που σύμφωνα με την Koenigsegg, είναι το πιο “power-dense” pack μπαταριών στον κόσμο, και το πρώτο αυτοκίνητο που διαθέτει μπαταρίες 800V. Οι μπαταρίες βρίσκονται στο κεντρικό τούνελ του αυτοκινήτου ώστε να είναι ασφαλής σε περίπτωση ατυχήματος. Το monocoque carbon σασί έχει αφαιρούμενη οροφή, οποία μπορεί να αποθηκευτεί στον χώρο αποσκευών.