Η Hyundai και η Kia, εκτός του ότι μπορούν να μετατρέψουν το κινητό σου τηλέφωνο σε κλειδί, μπορούν να μεταφέρουν τις ρυθμίσεις των ηλεκτρικών τους μοντέλων από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, μέσω μιας ειδικής εφαρμογής.

Μέσω αυτής, οι ιδιοκτήτων των ηλεκτρικών μοντέλων της Hyundai και της Kia, μπορούν να μεταφέρουν πολλές ρυθμίσεις και παραμέτρους απόδοσης όπως την διαθέσιμη ροπή, τα όρια ταχύτητας, την απόκριση του γκαζιού, την απόκριση του συστήματος ανάκτησης ενέργειας, την χρήση ενέργειας από το σύστημα κλιματισμού και το πόσο επιθετικά ή ομαλά επιταχύνει το μοντέλο τους.

Έτσι οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην μέγιστη ταχύτητα και στην σπορ απόκριση του αυτοκινήτου τους, στην μέγιστη αυτονομία ή σε κάτι το ενδιάμεσο.

Μέσω της εφαρμογής μάλιστα, οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται τις ρυθμίσεις αυτές με άλλους, ενώ όπως καταλαβαίνεις, θα μπορούν να “κατεβάσουν” τις ρυθμίσεις αυτές στο νέο τους αυτοκίνητο, ή σε κάποιο αυτοκίνητο που θα νοικιάσουν, ώστε αυτό να είναι “στημένο” στα δικά τους θέλω.

Μέχρι το 2025 η Hyundai και η Kia θα προσφέρουν 44 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, με τα μισά να είναι αμιγώς ηλεκτρικά.