Πωλείται μια Ferrari F40 με look F40 LM

Σχετικά άρθρα

H αντιπροσωπεία Deman στις Βρυξέλλες έχει βγάλει προς πώληση μια F40, η οποία έχει την εμφάνιση της LM αλλά όχι τα μηχανικά της μέρη.Έτσι, διαθέτει το ανθρακονημάτινο splitter, νέο εμπρός κάλυμμα που ενσωματώνει τους αεραγωγούς, έναν μεγάλο πίσω διαχύτη, της ζάντες της OZ και ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από την απλή F40.

Ακόμα, τα φώτα δεν είναι πλέον pop-up αλλά σταθερά και στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές. Από τον Ιούλιο του 1992 μέχρι και σήμερα, το αυτοκίνητο έχει διανύσει 29.200 χλμ. και η τιμή πώλησης του είναι €975.000. Να θυμίσω ότι κίνηση παίρνει από τον biturbo V8 κινητήρα των 2,9 λίτρων ο οποίος αποδίδει 478 άλογα με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Ο κινητήρας μάλιστα για την εποχή του έκανε εκτεταμένη χρήση μαγνησίου, μιας και το κάρτερ λαδιού, οι κυλινδροκεφαλές, οι πολλαπλές εισαγωγής και το περίβλημα του κιβωτίου ταχυτήτων ήταν κατασκευασμένο από το υλικό αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...