Toyota Supra. Από 85.000 ευρώ στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ανακοίνωσε την τιμή πώλησης της νέας Supra στη Χώρα μας. Το μοντέλο είμαι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία και ξεκινά από τις 85.000 ευρώ.

H Supra πωλείται σε 8 εξωτερικά χρώματα. Τα Absolute Zero White, Nocturnal Black, Renaissance Red 2.0, Phantom Matte Gray, Absolute Zero White, Tungsten Silver, Turbulence Gray, Nitro Yellow και Downshift Blue.

Το αυτοκίνητο φορά τον 3,0-λιτρο twin-scroll turbo κινητήρα, απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής, που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. O κινητήρας διαθέτει άμεσο ψεκασμό καυσίμου υψηλής ακρίβειας και συνεχώς μεταβαλλόμενο σύστημα ελέγχου βαλβίδων, που εξασφαλίζει μια ομαλή και δυνατή επιτάχυνση, με πλούσια ροπή από πολύ χαμηλές στροφές σε όλο το φάσμα.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Toyota Supra, o θρύλος επέστρεψε

Σύμφωνα με την εταιρία, το κιβώτιο κάνει εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, έχοντας κοντή κλιμάκωση για τις μικρές σχέσεις. Φυσικά, υπάρχουν paddles στο τιμόνι, όπου μπορείς να πάρεις τον έλεγχο των αλλαγών, με το κιβώτιο να διαθέτει δύο προγράμματα οδήγησης, το Normal και το Sport, ώστε να ικανοποιεί τις προτιμήσεις σου, και τις συνθήκες κίνησης.

Ακόμα, διαθέτει λειτουργία Launch Control, που βοηθάει το αυτοκίνητο να επιταχύνει για το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και ζυγίζει 1.540 κιλά.

Ο ήχος και η απόκριση του κινητήρα, η ταχύτητα των αλλαγών, η απόσβεση των αμορτισέρ, το σύστημα διεύθυνσης και η λειτουργία του ενεργού διαφορική ρυθμίζονται κατάλληλα όταν επιλέξεις τη λειτουργία Sport.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...