Suzuki Jimny by Delta 4×4

Σχετικά άρθρα

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Delta 4×4 μετατρέπει το νέο Suzuki Jimny σε όχημα έτοιμο να τρέξει στο Rally Dakar. Είναι αφιερωμένο στο Suzuki LJ80 που συμμετείχε στο Rally Paris-Dakar του 1982 των Josef Loder και Alois Schneck, με την απόσταση από το έδαφος να έχει αυξηθεί κατά 5 εκατοστά.

Υπάρχουν νέες ζάντες 16″ με ελαστικά εκτός δρόμου Mickey Thompson Baja STZ, διαστάσεων 285/75. Υπάρχει πρόσθετος προβολέας, bullbar, βαρούλκο και μια βάση οροφής. Οι μετατροπές κοστίζουν 8.500 ευρώ στη Γερμανία, με την τιμή να περιλαμβάνει και την τοποθέτησή τους.

Αν θέλεις να αποκτήσεις κάτι ακόμη πιο ακραίο, τότε δες αυτό το Bonkers Chrysler PT Bruiser Packs Mopar V8, που φορά 44″ εκτός δρόμου ελαστικά και φορά έναν 5,6-λίτρων V8 κινητήρα της Mopar.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...