Πόσο πιστεύεις θα πουληθεί αυτό το Honda Integra Type R του 2000;

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι οι “μετοχές” του Honda Integra Type R έχει κάνει limit-up τον τελευταίο χρόνο, καθώς ολοένα και περισσότεροι κάτοχοι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού βγάζουν προς πώληση -είτε μέσω δημοπρασίας, είτε όχι.

Το Honda Integra παραγόταν για μια εικοσαετία, από το 1986 ως το 2006. Στις δύο αυτές δεκαετίες κυκλοφόρησαν τέσσερις γενιές, με την τρίτη και την τέταρτη να θεωρούνται οι καλύτερες και μάλιστα κάποιοι να θεωρούν το Integra Type R το καλύτερο προσθιοκίνητο αυτοκίνητο.

Στην προκειμένη βλέπεις ένα DC-2, δηλαδή τρίτης γενιάς Type-R με τον B18C κάτω από το καπό. Ο κινητήρας απέδιδε 200 ίππους από μόλις 1.800 κ.εκ. κατά την ιαπωνική παράδοση που θέλει τα μοτέρ να είναι άκρως αποδοτικά, χωρίς βέβαια να χάνουν σε αξιοπιστία.

Το αυτοκίνητο είναι original, χωρίς μετατροπές, αγοράστηκε για πρώτη φορά το 2000 και το οδόμετρο γράφει μόλις 74.029 χιλιόμετρα.

Βρίσκεται προς πώληση στο Bring A Trailer και με τρεις ημέρες να απομένουν, η υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει -την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- είναι 25.750 δολάρια. Είναι, όμως, κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η τελική τιμή θα πιάσει αρκετά παραπάνω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...