Ο Craig Lieberman ο διευθυντής τεχνολογίας του πρώτου και του δεύτερου Fast and Furious (The Fast and the Furious και 2 Fast 2 Furious) ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube στο οποίο αυτήν την φορά μας περιγράφει πως παραλίγο αντί για το θρυλικό Nissan Skyline που οδηγούσε ο Paul Walker στην δεύτερη ταινία, να βλέπαμε ένα Dodge Neon SRT-4.

Όπως λέει ο ίδιος, η επιτυχία της πρώτης ταινίας Fast and Furious ήταν τεράστια και η Universal είχε ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξη της δεύτερης ταινίας. Ο Lieberman τον Ιούλιο του 2001 πλήρωσε 78.000 δολάρια για ένα μαύρο Skyline της Motorex, όχι για να το χρησιμοποιήσει σε κάποια ταινία, αλά επειδή του άρεσε. Το έβαψε σε μπλε χρώμα και αφού το βελτίωσε, το αυτοκίνητο έγινε εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά που ασχολούνταν εκείνη την εποχή με το tuning.

Όταν ανακοινώθηκε η δεύτερη Fast and Furious ταινία, η Universal σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει ένα Dodge Neon SRT-4 ως το αυτοκίνητο που θα οδηγούσε ο Walker. Ο Lieberman αντέδρασε και έπεισε την Universal να χρησιμοποιήσουν τελικά το Skyline. Έτσι αγόρασαν τέσσερα επιπλέον GT-R R34 που θα χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων, κόστους 48.000 δολαρίων και επιπλέον 13.000 δολάρια για να αποσταλούν στις ΗΠΑ.