Θέλεις one-off Ferrari; Περίμενε πέντε χρόνια

Σχετικά άρθρα

Στους πολλοί εκλεκτούς πελάτης της, η Ferrari τους δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα one-off μοντέλο μέσω του τμήματος Special Project Portfolio Coachbuilding Programme. Η πιο πρόσφατη δημιουργία του τμήματος είναι η P80/C, με τον υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ferrari, Enrico Galliera, να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως υπάρχει σήμερα λίστα αναμονής που φτάνει τα 5 χρόνια.

Ο Galliera συμπλήρωσε πως μόλις 250 πελάτες της Ferrari, εκείνοι που έχουν δαπανήσει μεγάλα χρηματικά ποσά αγοράζοντας πολλά μοντέλα της ιταλικής εταιρίας, έχουν επιλεγεί ώστε να μπορούν να αποκτήσουν ένα one-off μοντέλο. Έτσι εάν κάποιος από αυτούς αποφασίσει σήμερα πως θέλει την αποκλειστικά δική του Ferrari, δεν θα την παραλάβει νωρίτερα από το 2024, μιας και το συγκεκριμένο τμήμα δεν κατασκευάζει περισσότερα από 2 με 3 αυτοκίνητα κάθε χρόνο, λόγω της περίπλοκης διαδικασίας κατασκευής, αλλά και επειδή η Ferrari θέλει να διατηρήσει την αποκλειστικότητα τους.

Μια one-off Ferrari χρειάζεται 18 με 24 μήνες για να ολοκληρωθεί, με την P80/C που βασίστηκε στην 488 GT3 να χρειάστηκε 3 χρόνια για να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...