Ο Jay Leno οδηγεί την μοναδική Ferrari 328 GTS Conciso Concept

Σχετικά άρθρα

Ο Jay Leno είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το μοναδικό Ferrari 328 GTS Conciso Concept. Το πρωτότυπο είναι δημιουργίας του Γερμανού Bernd Michalak και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 1993.

Με τον Michalak να έχει στο μυαλό του να περιορίσει όσο περισσότερο μπορεί το βάρος, το πρωτότυπο δεν έχει οροφή, ούτε πόρτες, ούτε κανονικό παρμπρίζ, με την εκτενή χρήση του αλουμινίου, να μειώνει το βάρος κατά 30% σε σχέση με μια κανονική 328 GTS.

Το εσωτερικό διαθέτει μια μινιμαλιστική σχεδίαση μιας και εκεί υπάρχουν μονάχα τα απαραίτητα όργανα, ένα τιμόνι, ο λεβιές των ταχυτήτων του 5-τάχυτου κιβωτίου, δύο bucket καθίσματα, αλλά και δύο αποθηκευτικοί χώροι για τα κράνη.

Το πρωτότυπο φορά τον 3,2-λίτρων V8 κινητήρα της 328 GTS απόδοσης 270 ίππων και μπορεί να κινηθεί νόμιμα στον δρόμο, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 273 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...