Η BMW i7S θα αποδίδει 680 άλογα

Σχετικά άρθρα

Νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν σχετικά με την ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς της Σειράς 7. Η i7 θα προφέρεται σε δύο εκδόσεις και στην βασική της έκδοση θα αποδίδει 560 άλογα από δύο ηλεκτροκινητήρες, που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 100 kWh, που θα χαρίζουν αυτονομία 600 χλμ ανά φόρτιση.

Η i7S θα αποδίδει 680 άλογα από δύο ηλεκτροκινητήρες και θα διαθέτει μια μπαταρία 120 kWh που θα δίνουν αυτονομία 580 χλμ ανά φόρτιση, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 3,9 δευτερόλεπτα.

Το μοντέλο αναμένεται στην αγορά το 2021 – 2022, έναν χρόνο μετά την έκδοση παραγωγής του iNext. Η γερμανική εταιρία ετοιμάζει επίσης και το i4, ένα μικρότερο σεντάν που και αυτό θα κυκλοφορήσει το 2021.

Τα παραπάνω μοντέλα αποτελούν μέρος του σχεδίου της BMW που θέλει έως το 2023 να διαθέτει στην αγορά τουλάχιστον 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, 13 εκ των οποίων αμιγώς ηλεκτρικά.

Η νέα Σειρά 7 θα συνεχίσει να προσφέρεται και με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπως και σε plug-in υβριδικές εκδόσεις.

ΠηγήBmwblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...