Ρώσος έριξε από ύψος 1.000 ποδιών μια G63 AMG

Σχετικά άρθρα

Ο Igor Moroz είναι ένας διάσημος vlogger στη Ρωσία και από τον Μάρτιο του 2018 είχε στη κατοχή του μια Mercedes G63 AMG. Σύμφωνα με τον Ρώσο, κάθε μήνα, πήγαινε το αυτοκίνητο στο συνεργείο λόγω των προβλημάτων που εμφανιζόταν και έτσι αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και λόγω ενός στοιχήματος που είχε βάλει με έναν φίλο του και το είχε χάσει, έδεσε το αυτοκίνητο πάνω σε ένα ελικόπτερο και το πέταξε στο κενό, από ύψος 1.000 ποδιών.

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε από την πτώση και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που πιστεύω πως όλο αυτό έγινε μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή πάνω του ο Ρώσος και να “μαζέψει” ακόμη περισσότερους followers σε Instagram και YouTube.

Για την ιστορία, το προφίλ του στο Instagram μετρά ήδη 2,7 εκατομμύρια followers και αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν γράψει στα σχόλια του video στο YouTube, πως το αυτοκίνητο που έπεσε από το ελικόπτερο, είναι άλλο από αυτό οδηγούσε ο Moroz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...