Δες μια Lamborghini Veneno να πλένεται και να “ντύνεται” με διάφανο αυτοκόλλητο

Σχετικά άρθρα

Μόλις εννέα Lamborghini Veneno Roadster υπάρχουν εκεί έξω και στο ακόλουθο video θα δεις τους ανθρώπους της Topaz να πλένουν το ιταλικό supercar και να του τοποθετούν διάφανο αυτοκόλλητο βινυλίου, προκειμένου να προστατευτεί το carbon σώμα.

Μηχανικά φορά τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα της Aventador, ο οποίος στη περίπτωσή της αποδίδει 750 άλογα, όσα και στην κλειστή έκδοση. Η ανοιχτή έκδοση της Veneno ζυγίζει 1.490 κιλά, έχοντας αναλογία 1,99 κιλών/ίππο. Ο κινητήρας της συνδυάζεται με το 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό υπάρχουν Forged Composite carbon καθίσματα με ελάχιστα σφουγγάρια, νέος πίνακας οργάνων, CarbonSkin carbon διακοσμητικά και Alcantara επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...