Eπίσημο: Haas VF-20

Σχετικά άρθρα

Παρότι η Haas F1 Team είχε ανακοινώσει ότι τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθεσίου για το πρωτάθλημα του 2020 θα γίνουν στις 8:00 π.μ. της 19 Φεβρουαρίου στο pitbox της ομάδας στην πίστα της Βαρκελώνης, μια ώρα πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών για τη νέα χρονιά, τελικά πριν λίγα λεπτά μας έδειξε τις πρώτες -ψηφιακές- φωτογραφίες της νέας VF-20.

Η αμερικάνικη ομάδα επιστρέφει στο livery των αυθεντικών της χρωμάτων, δηλαδή το γκρι, το κόκκινο και το μαύρο, μετά την λύση -στα μέσα της περσινής χρονιάς- της συνεργασίας της με την εταιρία ενεργειακών ποτών Rich Energy.

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της ομάδας, Gene Haas, θέλει να ξεχάσει την περασμένη σεζόν, καθώς τερμάτισαν στην 9η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με τον Romain Grosjean να χαρακτηρίζει την VF-19 εντελώς απρόβλεπτη, που δεν αξίζει θέση ούτε για το μουσείο της ομάδας.

Η Haas διατηρεί το οδηγικό της δίδυμο και για το 2020, κάτι που σημαίνει ότι ο Romain Grosjean και ο Kevin Magnussen θα είναι για τετάρτη συνεχόμενη χρόνια, team-mates. O Γάλλος είναι μέλος της ομάδας από το 2016, την πρώτη χρόνια που η Haas μπήκε στην Formula 1, ενώ ο Δανός ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα.

Από τις φωτογραφίες της VF-20 δεν έχουμε πολλά να σχολιάσουμε, καθώς πρόκειται για το περσινό μονοθέσιο με τα νέα χρώματα. Στο πρώτο τριήμερο δοκιμών, που θα γίνει στην πίστα της Βαρκελώνης από 19 έως 21 Φεβρουαρίου, ο Magnussen θα οδηγήσει την πρώτη ημέρα, ο Grosjean την δεύτερη, ενώ την τρίτη οι δύο οδηγοί θα μοιραστούν τη νέα VF-20.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner δήλωσε ότι η σταθερότητα στους οδηγούς προσφέρει την καλύτερη πλατφόρμα για την επίτευξη των αποτελεσμάτων και της εξέλιξη της ομάδας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...