Το πρώτο trailer της νέας σεζόν του Netflix, Formula 1: Drive to Survive

Σχετικά άρθρα

To Netflix έδωσε το πρώτο teaser video της νέας -τρίτης- σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ Drive To Survive, που θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 19 Μαρτίου. Στη νέα σεζόν θα δούμε τα γεγονότα του πρωταθλήματος της F1 του 2020, από την προοπτική των οδηγών, των επικεφαλής της ομάδας και όσων την παρακολούθησαν.

Η προβολή της τρίτης σεζόν του F1: Drive To Survive θα ξεκινήσει λίγο πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν στο Μπαχρέιν στις 28 Μαρτίου, με τα 10 επεισόδια της να μας δείχνουν αθέατες πλευρές της άνευ προηγουμένου σεζόν του 2020.

Σε αυτήν είδαμε ρεκόρ να καταρρίπτονται από τον Lewis Hamilton, εντυπωσιακές μάχες και αναπάντεχες νίκες, όπως αυτή του Sergio Perez και του Pierre Gasly. Όλα αυτά υπό την σκιά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, η οποία ανάγκασε την προγραμματισμένη σεζόν να αναθεωρείται, με έναν μεγάλο αριθμό αγώνων να ακυρώνεται και κάποιους οδηγούς να μολύνονται από τον ιό.

Οι δύο προηγούμενες σεζόν του ντοκιμαντέρ σημείωσαν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, παρουσιάζοντας τα μυστικά της Formula 1. Ο -πρώην- CEO της Formula 1, Chase Carey, είχε δηλώσει ότι συνεργία παραγωγής της ψηφιακής πλατφόρμας βρίσκονταν στα paddock σχεδόν σε κάθε αγώνα, αν και λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων ασφαλείας, με πολύ μικρότερο αριθμό ανθρώπων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...