Leclerc και Vettel δεν έγιναν vegan σαν τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Εδώ και αρκετό καιρό ο Lewis Hamilton έχει γίνει vegan και οι δύο πιλότοι της Ferrari, Sebastian Vettel και Charles Leclerc ρωτήθηκαν πρόσφατα εάν και αυτοί προσπάθησαν να γίνουν vegan. Και οι δύο απάντησαν πως προσπάθησαν να τρώνε μόνο vegan φαγητά, αλλά δεν αισθανόταν πολύ καλά με αυτού του είδους την διατροφή και έτσι δεν την υιοθέτησαν.

Διάβασε επίσης

Ο Lewis Hamilton άνοιξε αλυσίδα με vegans burgers

Στις σχετικές ειδήσεις ο Vettel ρωτήθηκε για το πως νοιώθει πως φέτος δεν είναι ο No1 οδηγός της Ferrari, μιας και η ιταλική μάρκα έχει ανακοινώσει από πέρυσι πως φέτος δεν θα έχει 1ο και 2ο οδηγό. Ο Vettel είπε χαρακτηριστικά:

Δεν το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω δηλαδή πως κάτι έχασα σε σχέση με πέρυσι. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Και πέρυσι αγωνιζόμασταν επί ίσοις όροις με τον Charles. Το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Αισθάνομαι καλά. Έχω αυτοπεποίθηση. Είμαι σίγουρος για το εαυτό μου. Πέρυσι ήταν μια καλή χρονιά για εμένα, με την έννοια της εκμάθησης πολλών πραγμάτων και της κατανόησης αυτών. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να κάνω καλύτερα και είμαι βέβαιος πως φέτος θα είμαι καλύτερος. Είμαι φιλόδοξος και πρέπει να το αποδείξω στον εαυτό μου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επαφές Aston Martin με Binotto για την αντικατάσταση του Krack

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, εθεάθη στα paddocks Imola, ενώ θεωρείται δεδομένη η παρουσίαση του και στον αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, στο...

Διέρρευσε το BMW Skytop Concept

Στο φετινό Concorso d'Eleganza Villa d'Este που θα διεξαχθεί στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας το τριήμερο 24 - 26 Μαϊου, η BMW θα παρουσιάσει...