Ο Lewis Hamilton έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα πέντε φορές τον παγκόσμιο τίτλο στο πρωτάθλημα της Formula 1, αλλά δεν μένει μόνο εκεί, αφού προχώρησε σε μια ακόμη επιχειρηματική κίνηση, ανοίγοντας την πρώτη παγκόσμια αλυσίδα με vegans burgers.

Ο Hamilton έχει γίνει vegan από το 2017 και σε συνεργασία με το The Cream Group και την Beyond Meat του Tommaso Chiabra, ίδρυσαν την αλυσίδα Neat Burger, με το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας να βρίσκεται στην Princes Street του Λονδίνου.

Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν χθες, 2 του Σεπτέμβρη και απευθύνεται τόσο σε vegans όσο και σε χορτοφάγους, προσφέροντας αρχικά τρία burgers, ένα τύπου hot dog, πατάτες τηγανιτές, γλυκοπατάτες, tater tots, milkshakes από σόγια και καρύδα, λεμονάδες, σόδες και φυτικά αλκοολούχα ποτά .

Όπως καταλαβαίνεις το μενού είναι αποκλειστικά φυτικής προέλευσης και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, η εταιρία θα ανοίξει επιπλέον 14 καταστήματα παγκοσμίως, ενώ έως το 2025 θα υπάρχουν περισσότερα από 100 καταστήματα της Neat Burger σε όλο τον κόσμο.