Οδηγός Lamborghini εμβολίζει την μηχανή κλέφτη που έκλεψε το Rolex του

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός μιας Lamborghini Huracan εμβόλισε έναν οδηγό μηχανής που λίγο πριν του είχε κλέψει υπό την απειλή όπλου το Rolex ρολόι του.

Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Avenida Brigadeiro Faria Lima του Σάο Πάολο το περασμένο Σάββατο. Στο βίντεο διακρίνεται η πράσινη Lamborghini να πλησιάζει με ταχύτητα τη μηχανή του κλέφτη, που προσπαθεί να ξεφύγει, και να τον εμβολίζει.

Ο ληστής πλησίασε με τη μοτοσικλέτα του τη Lamborghini, που είχε σταματήσει σε φανάρι, και άρπαξε με την απειλή όπλου το ρολόι προσπαθώντας να διαφύγει. Ο 64χρονος οδηγός όμως της Lamborghini αποφάσισε να τον καταδιώξει, ανέπτυξε ταχύτητα και, καθώς ο κλέφτης προσπάθησε να στρίψει παράνομα προς τα αριστερά, το supercar έπεσε με φόρα πάνω στη μοτοσικλέτα και σε ένα φανάρι, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει στο έδαφος.

Ο κλέφτης επέζησε, σηκώθηκε και το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας πίσω του την κατεστραμμένη μοτοσικλέτα του. Σύμφωνα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, το Rolex που έκλεψε ο μηχανόβιος από τον οδηγό της Lamborghini κόστιζε 2000.000 ρεάλ (40.000 δολάρια). Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε. Ζει στην περιοχή Taboao da Serra του Σάο Πάολο και χρησιμοποιούσε μια μοτοσικλέτα δηλωμένη στο όνομα της μητέρας του.
Δραπετεύοντας από το σημείο της σύγκρουσης, άφησε πίσω του το 32άρι ρεβόλβερ που χρησιμοποίησε στη ληστεία και ένα κινητό, βάσει των οποίων τον ταυτοποίησε η αστυνομία. Παρ’ όλα αυτά ο δράστης, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και συλληφθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Koenigsegg Jesko έγινε στάχτη στην Αττική οδό

Μια Koenigsegg Jesko πήρε φωτιά στην Αττική Οδό, στην έξοδο της λεωφόρου Κηφισίας κοντά στο Μαρούσι, με το σουηδικό hypercar να καίγεται ολοσχερώς. Η...