Ο θρύλος των ράλι Walter Rohrl πρόσθεσε μια ιδιαίτερη Porsche 356 στη συλλογή του που αντί για τον εργοστασιακό τετρακύλινδρο κινητήρα φορά τον turbo εξακύλινδρο 3,0-λιτρο boxer κινητήρα της πρώτης 911 (930) Turbo του 1977.

Το αυτοκίνητο ονομάζεται Porsche 356 3000 RR και δημιουργήθηκε από τον Αυστριακό Viktor Grahser, μηχανικόw της αεροπορίας και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Αυστραλιανού Porsche 356 Register, που επέστρεψε στην Αυστρία με δύο ακόμη 356. Τα αυτοκίνητα έμειναν στην κατοχή του μέχρι τον απροσδόκητο θάνατό του, με τον Rafael Diez του Diez Classic να γίνεται ο νέος τους ιδιοκτήτης, Ο Diez προχώρησε σε εργασίες αποκατάστασης των αυτοκινήτων, με την 356 με τον turbo κινητήρα να διαθέτει φουσκωμένα φτερά, εισαγωγές αέρα και το μπροστά spoiler της 911 S.

Το αυτοκίνητο το αγόρασε ο Walter Rohrl ο οποίος αρχικά ήταν πολύ σκεπτικός σχετικά με την απόδοση του αυτοκινήτου λόγω των πολλών τροποποιήσεων που έχουν γίνει. Ωστόσο αφού το οδήγησε, ο Rohrl έμεινε έκπληκτος από το πόσο ισορροπημένο και διασκεδαστικό είναι το αυτοκίνητο απόδοσης 260 ίππων.