Ford F-150 AT44 by Arctic Trucks, με διάμετρο ελαστικών 111 εκατοστά

Σχετικά άρθρα

Έχεις διαβάσει αρκετές φορές για την Arctic Trucks, μια εταιρεία με έδρα στην Ισλανδία, η οποία ειδικεύεται σε τροποποιήσεις σε τετρακίνητα οχήματα, ώστε να τα κάνει να χρησιμοποιούνται στις πιο δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα σε πολικές θερμοκρασίες, σε χιόνι και σε πάγο.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει προτάσεις για τα pickup μοντέλα κυρίως των Toyota, Isuzu και Nissan. Όπως φαίνεται, όμως, η εταιρία ασχολήθηκε και με ένα μοντέλο που μας έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το οποίο συνάμα είναι το best-seller pickup παγκοσμίως.

Ο λόγος για το Ford F-150, με την Arctic Trucks να ονομάζει το πακέτο AT44. Ο λόγος είναι γιατί έχει τοποθετήσει στο αμερικάνικο μοντέλο ελαστικά με διάμετρο 44 ίντσες, ήτοι 1 μέτρου και 11 εκατοστών. Τα ελαστικά είναι ειδική παραγωγή της Nokian, με την ανάπτυξη τους να έχει γίνει σε συνεργασία με την Arctic Trucks, φορώντας το πέλμα Polar Expedition. Το μέγεθος των ελαστικών είναι 475/70, με το καθένα να ζυγίζει σχεδόν 70 κιλά, ενώ οι ζάντες είναι 17 ιντσών.

Συνεχίζοντας, το F-150 διαθέτει νέα φτερά για να χωρέσουν οι τροχοί και νέα αμορτισέρ, ενώ μηχανικά κινείται με τον 3,5-λίτρων V6 EcoBoost κινητήρα, απόδοσης 375 ίππων και 640 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...