Θα σου άρεσε να βγει έτσι η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Sportwagon; [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Πριν πέντε χρόνια, όταν παρουσιάστηκε η Giulia, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Alfa Romeo εξέταζε να βγάλει στην αγορά και την wagon έκδοση της , αλλά τελικά αυτή ακυρώθηκε για “χάρη” της Stelvio.

Ο Alfredo Altavilla, COO της ιταλικής φίρμας, είχε δηλώσει πως η εταιρία του προτίμησε να βγάλει στην αγορά ένα SUV και όχι την wagon έκδοση της Giulia, μιας και όπως είπε, δεν “χρειάζονται” και τα δύο μοντέλα στην αγορά.

Στην κατηγορία της υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα που θα θεωρούνταν άμεσοι αντίπαλοι της γρήγορης έκδοσης της Giulia, το Audi RS4 και η Mercedes-AMG C63 S Estate. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι εξαιρετικά niche αγορά, με πολύ μικρά νούμερα πωλήσεων ετησίως.

Ο Sugar Chow ετοίμασε μερικές rendering φωτογραφίες της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Sportwagon, δείχνοντας μας πως θα μπορούσε να μοιάζει η πρακτική έκδοση του μοντέλου. Σου αρέσει; Θα την ήθελες στην αγορά;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...