Επίσημο: Ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo παρουσίασε τις ανανεωμένες MY2020 εκδόσεις των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio, οι οποίες όπως και οι ανανεωμένες απλές εκδόσεις, έτσι και αυτές αποκτούν νέο δερμάτινο τιμόνι, νέα κεντρική κονσόλα, νέο επιλογέα ταχυτήτων, νέα TFT οθόνη 7″ στον πίνακα οργάνων, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8,8″, Wi-Fi hotspot και over-the-air αναβαθμίσεις, νέα θέση για το ηλεκτρικό χειρόφρενο, ενώ υπάρχει νέο κεντρικό υποβραχιόνιο, σύστημα ασύρματης φόρτισης smarphones και μεγαλύτεροι αποθηκευτικοί χώροι.

Οι ζώνες εκτός από μαύρο χρώμα, προσφέρονται και σε κόκκινο ή πράσινο, ενώ εκτός από τα σπορ καθίσματα με επένδυση δέρματος-Alcantara, θα υπάρχει και η επιλογή επένδυσης αποκλειστικά με δέρμα, ενώ θα εξακολουθούν να προσφέρονται και Sparco καθίσματα, ο σκελετός των οποίων είναι κατασκευασμένος από carbon.

Το νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 8,8 ιντσών έχει νέα γραφικά, αλλά και λειτουργίες που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τις εκδόσεις Quatrofoglio, έτσι ώστε ο οδηγός να βλέπει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του αυτοκινήτου, τη θερμοκρασία των κρίσιμων μηχανικών μερών, την απόδοση του κινητήρα, την πίεση του Turbo, αλλά στοιχεία τηλεμετρίας που αφορούν στην επιτάχυνση και συνολικά τις επιδόσεις του μοντέλου.

Εξωτερικά νέα είναι τα καλύμματα των πίσω φώτων LED, τα οποία πλέον έχουν πιο σκούρα απόχρωση, όπως και τα διακοσμητικά σήματα εμπρός και πίσω. Τέλος νέοι είναι και οι τροχοί διαμέτρου 21 ιντσών που εφοδιάζουν την Stelvio. Τα μοντέλα προσφέρονται και στα νέα χρώματα Red 6C Villa d’Este, Ocher GT Junior και Montreal Green, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και carbon αξεσουάρ.

Μηχανικά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, με τον V6 bi-turbo κινητήρα 2,9-λίτρων να αποδίδει 510 άλογα με 600 Nm ροπής στις 2.500 σ.α.λ. Ο κινητήρας συνεργάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τα μοντέλα να φέρουν ενεργή ανάρτηση, τον DNA Pro selector με την επιλογή Race, με την Giulia να έχει ενεργό μπροστινό spoiler.

https://www.youtube.com/watch?v=oscXZuHhnBQ

Υπάρχει πλέον διαθέσιμη εξάτμιση της Akrapovic, κατασκευασμένη από τιτάνιο και carbon που προσφέρει δυνατότερο ήχο.

Από πλευράς συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) τα δύο ιταλικά μοντέλα φέρουν τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2: Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, Active Cruise Control, Traffic Jam Assist and Highway Assist και Driver Attention Assist.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...