Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Zlatan Ibrahimovic πήρε δώρο στον εαυτό του -από την Ιταλία- μια μαύρη Ferrari Monza SP2, για τον εορτασμό των 38ων γενεθλίων του. Με αφορμή τη διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος τους τελευταίους μήνες, ο “Ίμπρα” μετακόμισε μαζί με το αυτοκίνητο του τις τελευταίες 7 εβδομάδες στην Σουηδία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής βγήκε μια τελευταία βόλτα με το διθέσιο roadster στους δρόμους της Στοκχόλμης, προτού πάρει την Δεύτερα την πτήση της επιστροφής για την Ιταλία, ώστε να ετοιμαστεί με την υπόλοιπη ομάδα της Milan για την επανέναρξη της Serie A, στις 13 Ιουνίου.

H βόλτα, όμως, με την Monza SP2 του βγήκε “ξινή”, καθώς σε έλεγχο που του έγινε αποδείχθηκε ότι η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είχε λήξει από τις 30 Μαρτίου, οπότε το υπουργείο Μεταφορών της χώρας του βεβαίωσε την παράβαση. Το πρόστιμο για τέτοια παράβαση κυμαίνεται από 1.200 έως 2.000 Σουηδικές κορώνες (€113 έως €188), κάτι που σίγουρα δεν θα επηρεάσει καθόλου τον τραπεζικό του λογαριασμό του Ibrahimovic.

Η αρμόδια υπηρεσία ζήτησε στον Σουηδό να ακινητοποιήσει το όχημα και σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σουηδία, ο Zlatan επιτρέπεται μόνο να οδηγήσει το αυτοκίνητο για τη συντομότερη δυνατή διαδρομή, προς ή από την πλησιέστερη επιθεώρηση, ώστε να ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του.