Τουμπανιασμένο Nissan Skyline GT-R (R33) της Veilside, πωλείται πιο ακριβά από ένα καινούριο GT-R

Σχετικά άρθρα

Η Vistec R Imports έχει βγάλει προς πώληση ένα Nissan Skyline GT-R (R33) του 1995, το οποίο διαθέτει όλο τον κατάλογο των αξεσουάρ της Veilside στον αισθητικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο φορά το φαρδύ bodykit του οίκου, που κάνει το -πιο αδικημένο- Skyline να μοιάζει λες και βγήκε από το Fast & Furious.

Σύμφωνα με την αγγελία, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει παρουσιαστεί σε πολλά περιοδικά με την πάροδο των ετών και ήταν αυτό που είχε στο περίπτερο του ο οίκος στο Tokyo Auto Salon του 1996, όπου και κέρδισε το βραβείο “MVP”.

Μηχανικά, ο 2,6-λίτρων twin-turbo εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας (RB26DETT), διαθέτει πολλά εξαρτήματα της Tomei, όπως αντλία νερού, εκκεντροφόρους, μπουζόνια κεφαλής, ιμάντα χρονισμού, ενώ τα πιστόνια είναι της Wiseco. Ακόμα, φορά το turbo 2540 της HKS, N1 στρόφαλο, ATI pulley, ένα intercooler πάχους 100 χλστ. της GReddy, ψυγείο νερού της Blitz, ενώ της ίδιας εταιρίας είναι το ψυγείο λαδιού και η βαλβίδα εκτόνωσης.

Τέλος, η εισαγωγή αέρα είναι της ARC, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins, τα φρένα της Brembo και ο συμπλέκτης της Nismo. Το ποσό που ζητά η εταιρία για να το αποχωριστεί είναι 120.000 δολάρια και μπορεί να το αποστείλει σε οποιοδήποτε μέρος παγκοσμίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...