Πωλείται μια σπάνια Ferrari F12 N-Largo by Novitec

Σχετικά άρθρα

Σε περίπτωση που αγοράσεις μια Ferrari F12 Βerlinetta αλλά δε σου είναι αρκετή, η Novitec Rosso ετοίμασε το 2013 ένα άκρως ενδιαφέρον και τουμπανιάρικο bodykit. Ο λόγος για το N-Largo, το οποίο παρήχθη από τη Novitec Rosso για μόλις 15 αυτοκίνητα.

Ένα από αυτά και πιο συγκεκριμένα το υπ’αριθμ. #2, βρίσκεται προς πώληση από βρετανική αντιπροσωπεία πολυτελών μοντέλων. Το αυτοκίνητο φέρει αυτοκόλλητο βινυλίου σε χρώματα Verde Opaco Finish, αλλά κάτω από αυτό είναι βαμμένο σε κόκκινο (Rosso Berlinetta) χρώμα.

Από το 2013 έχει διανύσει 20.398 χλμ, και μηχανικά ο V12 6,3-λίτρων κινητήρας της βελτιωμένης F12 αποδίδει 781 άλογα στις 8.500 σ.α.λ με 722 Nm ροπής στις 6.300 σ.α.λ (740 άλογα με 690 Nm ροπής εργοστασιακές τιμές), με το όριο περιστροφής του κινητήρα να αγγίζει πλέον τις 8.900 σ.α.λ.. Με την επιπλέον ιπποδύναμη η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 345 χλμ/ώρα (+5 χλμ/ώρα από την εργοστασιακή), και παλαιότερα την έχουμε δει να πιάνει και τα 0-340 χλμ/ώρα.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 40 χλστ., ενώ το μπροστινό μέρος διαθέτει ανάρτηση που μπορεί να ψηλώσει κατά 40 χλστ., ώστε να μπορεί να διασχίσει με άνεση ανωμαλίες του δρόμου. Επίσης τοποθετήθηκε νέα εξάτμιση με σύστημα βαλβίδων, με τον οδηγό να ρυθμίζει τον ήχο της μέσω του Manettino διακόπτη στο τιμόνι.

Στιλιστικά ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος έχει τοποθετήσει αεροδυναμικά μέρη (μπροστά spoiler, πλαϊνά skirts, αεροτομή και διαχύτη) τα οποία είναι κατασκευασμένα από carbon και μπορούν είτε να τοποθετηθούν άβαφα είτε να βαφτούν στο χρώμα του αυτοκινήτου. Η Novitec Rosso φόρεσε επίσης στην F12 νέες ζάντες 21″ με ελαστικά Pirelli διαστάσεων 255/30 μπροστά και 22″ πίσω με ελαστικά διαστάσεων 335/25. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα carbon paddles καθώς και δερμάτινες και alcantara επενδύσεις.

Η τιμή που ζητά η αντιπροσωπεία για να την αποχωριστεί είναι £244.950 (€273.000).

ΠηγήJoe Macari

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...