H Toyota teasάρει το Corolla Cross

Σχετικά άρθρα

Νωρίτερα απ’ότι περιμέναμε, η Toyota ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 9 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια ενός νέου της SUV, το οποίο παρότι δεν κατονομάζει θα είναι το Corolla Cross.

To εν λόγω όνομα κατοχυρώθηκε από την Toyota το καλοκαίρι του 2018 και λέγεται ότι θα έχει σημαντικά διαφορετική προσέγγιση, ως ελευθέρου χρόνου όχημα και με μεγαλύτερη πρακτικότητα. Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βασίζεται στην TNGA-C πλατφόρμα (την ίδια που χρησιμοποιούν το Corolla και το C-HR), αλλά λέγεται ότι η πίσω ανάρτηση θα διαθέτει ημιάκαμπτο άξονα, αντί για πολλαπλών συνδέσμων όπως στο Corolla.

To νέο C-SUV μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από το RAV4 και πάνω από το C-HR. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, καθώς είναι πιθανό να “κανιβαλίσει” το C-HR. Η εσωτερική ονομασία του μοντέλου είναι 740B και μηχανικά αναμένεται να φέρει τα δύο υβριδικά σύνολα που συναντάμε στο Corolla, 1,8 και 2,0-λίτρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mazda EZ-6

Τον προηγούμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Πεκίνου, η Mazda παρουσίασε το EZ-6, ένα σεντάν μοντέλο που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda...

Αποχωρεί ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes 

Ο επικεφαλής αεροδυναμικής της Mercedes, Gioacchino Vino, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Vino βρίσκεται στη Mercedes από τον Φεβρουάριο του 2018, με...