Από το γκαράζ του Michael Jordan έχουν περάσει πολλά πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα, όπως τα: Land Rover Range Rover, Aston Martin DB7 Vantage Volante και DB9 Volante, Bentley Continental GT, Porsche 911 Slantnose, Mercedes-Benz SL55 AMG, Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari 550 Maranello, Ferrari 512 TR, και Chevrolet Corvette C4 και C5.

Εκτός των παραπάνω, ο MJ είχε στην κατοχή του στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και αυτήν την εικονιζόμενη Mercedes-Benz S600, η οποία διαθέτει την υπογραφή της Lorinser. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εμφανίστηκε και στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ “The Last Dance”, με τον Jordan να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του.

Fast forward στο σήμερα, το γερμανικό αυτοκίνητο έχει βγει προς πώληση σε διαδικτυακή δημοπρασία στο eBay, με το Beverly Hills Car Club να έχει στην κατοχή του το αυτοκίνητο τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την περιγραφή, η S-Class έχει “γράψει” πάνω από 250.000 χλμ., και εκτιμάται ότι θα “πιάσει” μια τιμή μεγαλύτερη των 100.000 δολαρίων.