Επίσημο: Ferrari Portofino M

Σχετικά άρθρα

Την ανανεωμένη έκδοση της Portofino παρουσίασε σήμερα η Ferrari, την οποία ονομάζει Portofino M, με το γράμμα M να προέρχεται από την λέξη Modificata. Το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και μηχανικά ο V8 3,9-λίτρων twin-turbo κινητήρας έχει δυναμώσει κατά 20 άλογα και πλέον αποδίδει 620 άλογα με 760 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που αντικαθιστά το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προέρχεται από την Roma. Εκτός από γρηγορότερες αλλαγές, το νέο κιβώτιο έχει μικρότερες διαστάσεις και προσφέρει μειωμένη κατανάλωση.

Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,45 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο διακόπτη Manettino με πέντε προγράμματα λειτουργίας, κλιματιζόμενα καθίσματα, με την Ferrari να εξοπλίζει το entry-level μοντέλο της με μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης και ασφαλείας όπως Adaptive Cruise Control με Stop and Go λειτουργία, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και σύστημα ειδοποίησης τυφλής γωνίας.

Επίσης φέρει σύστημα ειδοποίησης και διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη ενεργοποίηση μεγάλης σκάλας φώτων, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, κάμερες 360 μοιρών και σύστημα ειδοποίησης διασταυρώσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...