Νέο συγκριτικό video ελαστικών από τον Jonathan Benson του καναλιού Tyre Reviews και σε αυτό αξιολογούνται 9 από τα καλύτερα τεσσάρων εποχών ελαστικά της αγοράς.

Πρόκειται για τα Bridgestone Weather Control A005, Cooper Discoverer All Season, Continental AllSeasonContact, Giti GitiAllSeason, Goodyear Vector 4 Season Gen 3, Hankook Kinergy 4S2, Michelin CrossClimate+, Nexen N Blue 4Season WH17 και Vredestein Quatrac Pro. Μάλιστα η απόδοσή των παραπάνω ελαστικών συγκρίθηκε και με την απόδοση του χειμερινού Goodyear UltraGrip Performance+ και του καλοκαιρινού Goodyear EfficientGrip Performance 2.

Όλα τα ελαστικά δοκιμάστηκαν σε ένα VW Golf, είχαν διάσταση 225/45 R17, και στο video θα δεις τις επιδόσεις τους στο στεγνό και στο βρεγμένο οδόστρωμα, στο χιόνι και στον πάγο, αλλά και την αντίσταση κύλισης, την άνεση που προσφέρουν, όπως και το επίπεδο του θορύβου που παράγουν και φθάνει στη καμπίνα.

Η τελική βαθμολογία κάθε ελαστικού υπολογίστηκε με 30% για την απόδοση του σε βρεγμένες συνθήκες, με 25% για την απόδοσή του σε στεγνό, με 25% για την απόδοσή του στο χιόνι, με 10% για τον θόρυβο που παράγει αλλά και την άνεση που προσφέρει και 10% για την αντίσταση κύλισης.