Η Ferrari θα φέρει περισσότερες αναβαθμίσεις στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari συνεχίζει την προσπάθειά της να κάνει υποτυπωδώς ανταγωνιστική την SF1000, γι’αυτό έφερε ένα νέο πακέτο αναβάθμισης στο ρωσικό Grand Prix. Οι αναβαθμίσεις είχαν την απόδοση που αναμενόταν στην πίστα του Sochi, και γι’αυτό η ιταλική ομάδα έκανε γνωστό ότι θα φέρει περισσότερα νέα μέρη για το Grand Prix του Eifel, στις 9-11 Οκτωβρίου.

Οι αναβαθμίσεις της Ferrari για το ρωσικό Grand Prix περιλάμβαναν αναθεωρημένα endplates της πίσω αεροτομή, καθώς και αλλαγές στα bargeboards και στο κάτω μέρος της εμπρός αεροτομής. Η ιταλική ομάδα είχε δηλώσει ότι στόχος αυτών των νέων τμημάτων για το Sochi ήταν ο συσχετισμός, παρά η απόλυτη απόδοση.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, δήλωσε ότι η έκτη θέση του Charles Leclerc στη Ρωσία είχε να κάνει περισσότερο με τα χαρακτηριστικά της πίστας, παρά με τις αναβαθμίσεις, ενώ αποκάλυψε ότι περισσότερα εξαρτήματα που σχετίζονται με την απόδοση θα δούμε στα μονοθέσια της Ferrari στο Nurburgring.

Οι αλλαγές θα επικεντρωθούν στον διαχύτη για το υπόλοιπο της σεζόν, ωστόσο αυτές δεν θα θα είναι μεγάλες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...