Γνώρισε τον 80χρονο που εξακολουθεί να οδηγεί τη Ferrari F40 του

Σχετικά άρθρα

Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, λένε. Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα, αναγνωρίζω ότι ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την ηλικία σου, αν νιώθεις “νέος” και είσαι υπεύθυνος μπορεί να ακολουθήσει και το σώμα σε κάτι που δεν συνίσταται. Όπως το να οδηγείς στα 80 σου χρόνια μια εντυπωσιακή κόκκινη Ferrari F40.

O λόγος για τον 80χρονο John Clower, ο οποίος εξακολουθεί να λατρεύει να οδηγεί και κυρίως το ιταλικό του supercar. Όπως θα τον ακούσεις, ο ηλικιωμένος Βρετανός οδηγεί το αυτοκίνητό του σχεδόν καθημερινά -ακόμη και σε βροχερές και κρύες ημέρες- απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του.

Ωστόσο, ο Clower δεν μάζευε όλη τη ζωή χρήματα για να αγοράσει τώρα την F40, καθώς είναι αληθινός λάτρης της Ferrari, και είχε στο παρελθόν 15 ή 16 μοντέλα της. Πιο πρόσφατα, όπως εξηγεί στο video, του αρέσουν οι Lamborghini (ο γιος του κατέχει μια Murcielago SV) αλλά, ενώ του αρέσει πολύ η Aventador, δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις διαστάσεις της, καθώς θεωρεί πως είναι πολύ πλατιά και πολύ μεγάλη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...