Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο Ρομά για κλοπές καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα, τους οποίους στη συνέχεια μεταπωλούσαν. Ο ένας, 56 ετών, συνελήφθη στην Πεύκη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ για κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Ο δράστης εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς, να έχει ανυψώσει με γρύλο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να προσπαθεί με τη χρήση τροχού να αποκόψει τον καταλύτη από το σύστημα εξάτμισης.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πεύκης-Λυκόβρυσης, διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος είχε διαπράξει κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο 7 κλοπές καταλυτών από Ι.Χ. αυτοκίνητα στις περιοχές της Πεύκης, του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο δεύτερος, ένας 27χρονος, συνελήφθη στην περιοχή του Χαλανδρίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ επίσης για κλοπές κατά συρροή. Ο δράστης εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν εντός του οχήματος δύο κομμένοι καταλύτες και 4 πριόνια. Πλησίον του σημείου ελέγχου, εντοπίσθηκε ανυψωμένο με γρύλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, του οποίου ο καταλύτης είχε υποστεί φθορά κατά την προσπάθεια αφαίρεσής του.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.