Απολυμένος υπάλληλος της Mercedes κατέστρεψε 50 ολοκαίνουργια V-Class με φορτωτή

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes κατασκευάζει τα V-Class στο εργοστάσιο της στη πόλη Βιτόρια-Γκαστέις της Ισπανίας και την τελευταία ημέρα του 2020, ένας απολυμένος υπάλληλος του εργοστασίου θέλησε να εκδικηθεί για την απόλυσή του και έτσι με ένα φορτωτή κατέστρεψε 50 ολοκαίνουργια V-Class.

O 38χρονος πρώην υπάλληλος της εταιρίας έκλεψε τον φορτωτή από μια επιχείρηση που βρισκόταν 21 χλμ μακριά από το εργοστάσιο. Μόλις έφτασε εκεί, έριξε την πόρτα της εισόδου και κατέστρεψε 50 V-Class που βρισκόταν στον χώρο πάρκινγκ του εργοστασίου, ενώ σχεδίαζε να καταστρέψει και την γραμμή παραγωγής, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο εργοστάσιο, αλλά ο φρουρός ασφαλείας του εργοστασίου κατάφερε να τον σταματήσει.

Από τις πράξεις του προκλήθηκαν ζημιές ύψους κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, με την Mercedes να έχει ανακοινώσει πως θα απολύσει το 10-15% των υπαλλήλων του συγκεκριμένου εργοστασίου της.

Ο άνδρας συνελήφθη και το ευτυχές ήταν πως κανείς άνθρωπος δεν τραυματίστηκε από τις πράξεις του.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...