Απαγορεύτηκε αυτή η διαφήμιση του Toyota Yaris στην Αυστραλία. Συμφωνείς με την απόφαση;

Σχετικά άρθρα

Οι ρυθμιστικές αρχές της Αυστραλίας απαγόρευσαν την προβολή της συγκεκριμένης διαφήμισης αφού έκριναν πως προβάλει την επικίνδυνη, ανασφαλή οδήγηση. Στη διαφήμιση πρωταγωνιστούν τα Yaris, Yaris GR και Yaris Cross, με την Toyota αν θέλει να συνεχίσει την προβολή της τότε θα πρέπει να αφαιρέσει τις σκηνές που κρίθηκαν πως προβάλλουν την ανασφαλή οδήγηση.

Η εταιρία σε ανακοίνωσή της λέει πως δεν συμφωνεί με την απόφαση των αρχών, θεωρώντας πως δεν παραβιάζει κανένα νόμο και κανονισμό που σχετίζονται με τον ΚΟΚ και τα πρότυπα οδήγησης της χώρας.

https://youtu.be/ic94cRTbK48

Οι επίμαχες σκηνές που οι αρχές θεώρησαν πως προωθούν την ανασφαλή και επικίνδυνη οδήγηση είναι όταν το Yaris GR “driftάρει” ενώ βγαίνει από ένα γκαράζ και όταν κινείται σε έναν χωματόδρομο. Δες το video και περιμένω την δική σου άποψη για το αν θεωρείς την απόφαση των αρχή υπερβολική ή δικαιολογημένη.

Bonus! Δες και ένα Yaris GR να κινείται γρήγορα σε μια “κλειστή” βουνίσια διαδρομή κάπου στη Τσεχία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...