Η Alfa Romeo Racing ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου της

Σχετικά άρθρα

Απομένουν “μόλις” 67 ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2021, έχοντας περάσει τα μισά της χειμερινής διακοπής, και σήμερα η Alfa Romeo Racing έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοινώνει την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου.

Τα αποκαλυπτήρια της C41 (παρότι το περσινό μονοθέσιο ονομαζόταν C39) θα γίνουν στις 22 Φεβρουαρίου, στη Βαρσοβία της Πολωνίας, έδρα του κύριου χορηγού της ομάδας, Orlen (κρατική εταιρεία πετρελαίου).

Οδηγικό δίδυμο της Alfa Romeo Racing θα είναι για μια ακόμα χρονιά οι Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με την ομάδα και για το 2021. Οι Alfa Romeo και Sauber Motorsport έχουν ανακοινώσει ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για το 2021.

Η σχέση των δύο εταιριών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ξεκίνησε το 2018, όταν η Alfa Romeo αποτέλεσε ονομαστικό χορηγό της ομάδας. Στα μέχρι σήμερα τρία χρόνια συνεργασίας, η ιταλοελβετική ομάδα έχει τερματίσει δύο φορές στην 8η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, θέση που έχει σαν στόχο και φέτος.

Ο Frederic Vasseur, επικεφαλής της Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport δήλωσε σχετικά:

Η επέκταση της συνεργασίας μας με την Alfa Romeo αποτελεί μια σαφή δήλωση των προθέσεων και των δύο εταιρειών. Στη Sauber, η Alfa Romeo βρήκε έναν συνεπή συνεργάτη με εστίαση στην απόδοση, στον οποίο μπόρεσε να εμπιστευτεί το θρυλικό της όνομα.

Είμαστε πολύ περήφανοι που μεταφέρουμε την ένδοξη κληρονομιά της Alfa Romeo στο όνομα μας. Και τα δύο μέρη πάντα στόχευαν σε μια μακρά σχέση.

Ήδη έχουμε θέσει ισχυρά θεμέλια στις τρεις πρώτες σεζόν συνεργασίας και στοχεύουμε να απολαύσουμε το αποτέλεσμα αυτής της σχέσης στη σεζόν του 2021, αλλά και πέρα αυτής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr