Spy Video: Το pickup της Hyundai με το σώμα παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του pickup της που θα κυκλοφορήσει με το όνομα Santa Cruz. Το όχημα θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιό της Hyundai στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, εκεί όπου κατασκευάζονται ήδη τα Santa Fe, Sonata και Elantra.

Το pickup της κορεατικής εταιρίας θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2021 και σύμφωνα με την ίδια, θα συνδυάσει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά ενός crossover με την ευελιξία και τις ικανότητες ενός pickup. Θα διαθέτει πλαίσιο τύπου σκάλας, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό.

Θα υπάρχουν μονοκάμπινες και διπλοκάμπινες εκδόσεις ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσφέρεται και σε γρήγορη έκδοση. Το μοντέλο δεν μοιάζει με το πρωτότυπο Santa Cruz που παρουσιάστηκε το 2015, καθώς η στρατηγική σχεδίασης της Hyundai έχει αλλάξει από τότε.

Έτσι περιμένουμε να έχει πολύ πιο διακριτό σχεδιασμό, που θα του χαρίζει περισσότερο χαρακτήρα, αλλά θα εξακολουθεί να είναι ένα crossover pickup, έχοντας έναν πιο προοδευτικό σχεδιασμό.

Κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου και ανάμεσά τους θα συναντάμε έναν 1.600αρη turbo απόδοσης 203 ίππων με 266 Nm ροπής και έναν 2,4-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 187 ίππων με 241 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...