Πωλείται η 3η από τις τρεις McLaren Senna Can Am για 3,1 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Η McLaren δεν παρουσίασε ποτέ επίσημα την Senna Can Am, και μόλις τρεις βγήκαν από το εργοστάσιο της στο Woking. Αυτές κατασκευάστηκαν το 2019 προς τιμήν της βρετανικής εταιρίας για την 50στη επέτειο της κυριαρχίας της στην σεζόν Can-Am του 1969.

Η τρίτη -και τελευταία- που κατασκευάστηκε αναζητά νέο ιδιοκτήτη, και πωλείται από την αντιπροσωπεία της Ferrari στο Fort Lauderdale στη Florida, ζητώντας 3.087.800 δολάρια. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 70 χλμ, είναι βαμμένη στο Papaya Orange χρώμα και διαθέτει πόρτες κατασκευασμένες από carbon, χωρίς το γυάλινο τμήμα που συναντάμε στην Senna.

Επίσης έχει μεγάλη πίσω αεροτομή, εισαγωγή αέρα στην οροφή, μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές αέρα, νέους προφυλακτήρες και νέα πλαϊνά skirts. Μηχανικά, ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας έχει δυναμώσει κατά 25 άλογα σε σχέση με την Senna και αποδίδει 825.

Διάβασε ακόμα

Ο Adrian Sutil τράκαρε σοβαρά τη McLaren Senna LM του στη Γαλλία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...