Η Mercedes ανακοίνωσε πως προχωρά στην ανάκληση 16.873 CLA, GLA, A-Class, C-Class, S-Class, GLC και GLE, παραγωγής μεταξύ 2 Ιουλίου 2015 και 21 Οκτωβρίου 2020, επειδή το πολυκαρβονικό πάνελ της οροφής που βρίσκεται μεταξύ του παρμπρίζ και της πανοραμικής οροφής ενδέχεται να μην έχει κολληθεί σωστά στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ανάκλησης.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, η δύναμη πρόσφυσης της κόλλας θα μπορούσε να φθίνει σταδιακά. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μην διασφαλίζεται η σύνδεση του καλύμματος συρόμενης οροφής στο όχημα σε όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρη αποκόλληση του καλύμματος συρόμενης οροφής από το όχημα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο κίνδυνος ατυχήματος ή/και τραυματισμού για τους χρήστες των οχημάτων που ακολουθούν.

Η Mercedes έχει ανακαλέσει πολλές φορές μοντέλα της για κακή χρήση κόλλας. Παράδειγμα τα 750.000 αυτοκίνητά της που ανακάλεσε το 2020 σε όλο τον κόσμο, τα 10.867 στην Ελλάδα, και τα 183 GLB με τα τελευταία να ανακαλούνται επειδή το στοιχείο της αεροτομής μπορεί να μην κολλήθηκε καθόλου ή σωστά.