Συγκρίνοντας 8 ελαστικά για SUV. Ποιο είναι καλύτερο;

Σχετικά άρθρα

Ο Jonathan Benson από το κανάλι Tire Reviews στο YouTube δοκίμασε και συνέκρινε οκτώ από τα πιο δημοφιλή ελαστικά για SUV, διαστάσεων 235/55 R18, σε στεγνό, βρεγμένο, στο χώμα, στο γρασίδι, ενώ είδε τις διαφορές στην άνεση, τον θόρυβο και την αντίσταση κύλισης.

Τα ελαστικά που δοκίμασε ήταν το Avon ZX7, το BFGoodrich Advantage SUV, το Goodyear EfficientGrip 2 SUV, το Hankook Ventus S1 Evo3 SUV, το Michelin Primacy 4, το Nokian WetProof SUV, το Uniroyal Rainsport 5, το Vredestein Ultrac Satin, και το WestLake SU318 HT, με το τελευταίο να είναι η πιο φθηνή επιλογή.

Εκτός των παραπάνω, ο Benson απευθύνθηκε στην Bridgestone, την Continental, την Dunlop και την Pirelli για να συμμετάσχουν στο παραπάνω τεστ, αλλά όλες αρνήθηκαν, κυρίως λόγω του ότι τα τρέχοντα προϊόντα τους σε αυτήν την κατηγορία είναι παλιά, και θα παρουσιάσουν τα νέα ελαστικά τους σύντομα. Μίλησε, επίσης, με τη Kumho, την Toyo και την Yokohama, αλλά αυτές αρνήθηκαν χωρίς λόγο.

Παρότι για τις δοκιμές των ελαστικών επέλεξε ένα VW Tiguan, τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι ιδανικά και για μοντέλα όπως το BMW X3, το BMW X5, το Audi Q3, το Volvo XC40, το Volvo XC60, το Audi A8, το Citroen C4 Aircross, το Jeep Compass, το Kia Sportage, τα Mercedes Benz EQA και GLA, το Nissan Qashqai κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...