Μια ημέρα μετά τα αποκαλυπτήρια της νέα 2-Series Coupe, η BMW πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του μοντέλου της στο Goodwood Festival of Speed, που άνοιξε σήμερα τις πύλες του στο κοινό.

1

Εκεί, στο περίπτερο της γερμανικής εταιρίας βρέθηκε ο Δούκας του Richmond και ιδιοκτήτης του Goodwood Estate, για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του μικρότερου coupe μοντέλου της BMW.

Όπως βλέπεις, το μοντέλο υιοθετεί ένα νέο σχεδιασμό και δεν διαθέτει την μεγάλη γρίλια της εταιρίας. Φέρει LED φωτιστικά σώματα, διαθέτει ενσωματωμένη αεροτομή, με την M240i έκδοση να ξεχωρίζει από τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, την γκρι γρίλια, τους διαφορετικούς πλαϊνούς καθρέπτες, τον διαχύτη, την επιπλέον αεροτομή και τον μαύρο διαχύτη.

2Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Νέα BMW 2-Series Coupe

Το αυτοκίνητο έχει μήκος 4.537 χλστ., πλάτος 1.838 χλστ., ύψος 1.390 χλστ. και μεταξόνιο 2.741 χλστ., όντας 10,5 εκατοστά μακρύτερο, 6,4 εκατοστά πλατύτερο, και 2,8 εκατοστά πιο χαμηλό σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά, με το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί κατά 5,1 εκατοστά, κάτι που μεταφράζεται σε επιπλέον χώρο για τους πίσω επιβάτες.