Ο Hamilton παραδέχεται πως θα είναι δύσκολο να κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Lewis Hamilton παραδέχτηκε πως η κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Ο Βρετανός βρίσκεται ήδη 32 βαθμούς πίσω από τον Max Verstappen, ενώ έχει να κερδίσει από το ισπανικό Grand Prix στα μέσα Μαΐου.

Ο Hamilton είπε μεταξύ άλλων:

Είναι αυτό που ονειρεύομαι και εργάζομαι. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, αλλά θα είναι δύσκολο φέτος. Η απόδοση της Red Bull έχει ξεφύγει, αλλά εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να κλείσουμε την διαφορά.

Όταν προκύπτει μια πρόκληση την αντιμετωπίζω. Δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ μια μάχη. Όταν ξεκίνησε αυτή η σεζόν και είδαμε την πρόκληση που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, είπαμε πως είναι αυτό που αγαπάμε και γι’αυτό για το οποίο ζούμε. Ήταν συναρπαστικό.

Ο Hamilton πρόσθεσε πως οι αλλαγές που επιβλήθηκαν φέτος στο αμάξωμα και στην αεροδυναμική για να επιβραδύνουν τα μονοθέσια, επηρέασαν περισσότερο την Mercedes από τις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης οι αλλαγές κανονισμών της περασμένης σεζόν, ανάγκασε την Mercedes και τις άλλες ομάδες να μην χρησιμοποιούν “party mode” για τις κατατακτήριες.

Αυτοί οι κανόνες μας έχουν επηρεάσει σημαντικά. Αλλάξαμε τα σενάρια του κινητήρα πέρυσι όταν χάσαμε το qualifying mode και οι φετινές αλλαγές μας έπληξαν ακόμη περισσότερο.

Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το όριο προϋπολογισμού που έχει τεθεί από φέτος σε ισχύ, έκανε την ανάπτυξη ακόμη δυσκολότερη.

Το μόνο που ξέρω είναι πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος, υπήρξε μια τεράστια ανάπτυξη και θα είμαι εδώ και τα επόμενα χρόνια.

Δεν πρόκειται να έρθει το τέλος του κόσμου εάν δεν καταφέρουμε να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για βεβαιωθούμε πως θα το κάνουμε.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...