Μια κόκκινη/μαύρη Bugatti Chiron, που φέρεται να ανήκει στον Δομινικανό καλλιτέχνη El Alfa, υπέστη εκτεταμένη ζημιά από φωτιά, ενώ ήταν σταθμευμένη σε κλειστό γκαράζ στο Μαϊάμι.

Αυτή περιορίστηκε στο εμπρός μέρος χάρη στην έγκαιρη επέμβαση περαστικού, ο οποίος κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, προτού γίνει παρανάλωμα του πυρός ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Από το video που κυκλοφόρησε, διακρίνεται ότι η Chiron είναι παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη Ferrari, η οποία δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από τη φωτιά. Οι ζημιές στη Chiron περιορίζονται στο εμπρός μέρος, με το γαλλικό hyperGT να χρειάζεται σίγουρα ένα νέο καπό, φτερό, τροχό, ελαστικό, πόρτα και παράθυρο του οδηγού, καθώς όλα τα προαναφερθέντα μέρη έχουν εμφανή σημάδια από τη φωτιά.

Ωστόσο, σίγουρα η συγκεκριμένη Chiron θα χρειαστεί πολύ περισσότερα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την βαφή, ώστε να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, αλλά, σύμφωνα με φήμες δεν υπήρχε κάποιο ατύχημα, με το αυτοκίνητο να πυρπολείται σκόπιμα από κάποιον.