Μια Bugatti Chiron πήρε φωτιά στο Μαϊάμι

Σχετικά άρθρα

Μια κόκκινη/μαύρη Bugatti Chiron, που φέρεται να ανήκει στον Δομινικανό καλλιτέχνη El Alfa, υπέστη εκτεταμένη ζημιά από φωτιά, ενώ ήταν σταθμευμένη σε κλειστό γκαράζ στο Μαϊάμι.

Αυτή περιορίστηκε στο εμπρός μέρος χάρη στην έγκαιρη επέμβαση περαστικού, ο οποίος κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, προτού γίνει παρανάλωμα του πυρός ολόκληρο το αυτοκίνητο.

https://youtu.be/Mbbnzvp_llY

Από το video που κυκλοφόρησε, διακρίνεται ότι η Chiron είναι παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη Ferrari, η οποία δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από τη φωτιά. Οι ζημιές στη Chiron περιορίζονται στο εμπρός μέρος, με το γαλλικό hyperGT να χρειάζεται σίγουρα ένα νέο καπό, φτερό, τροχό, ελαστικό, πόρτα και παράθυρο του οδηγού, καθώς όλα τα προαναφερθέντα μέρη έχουν εμφανή σημάδια από τη φωτιά.

Ωστόσο, σίγουρα η συγκεκριμένη Chiron θα χρειαστεί πολύ περισσότερα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την βαφή, ώστε να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, αλλά, σύμφωνα με φήμες δεν υπήρχε κάποιο ατύχημα, με το αυτοκίνητο να πυρπολείται σκόπιμα από κάποιον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...
Autoblog.gr