Russell: Δεν θα είμαι No2 στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Τρίτη η Mercedes ανακοίνωσε πως υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον George Russell, με τον νυν οδηγό της Williams να είναι teammate του Lewis Hamilton για τα επόμενα 2 χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Russell είπε πως η Mercedes τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρχει No1 και Νο2 πιλότος στην ομάδα και θα είναι ισάξιος με τον Hamilton, συμπληρώνοντας πως δεν θα προσπαθήσει να διαταράξει την αρμονία της ομάδας ενώ συμπλήρωσε πως βρίσκεται σε διαφορετική φάση της καριέρας του σε σχέση με τον Hamilton.

Νομίζω πως η Mercedes έχει μεγάλη εμπειρία από μια κακή δυναμική μέσα στην ομάδα [την περίοδο Hamilton – Rosberg] και η ομάδα, μου κατέστησε απολύτως σαφές πως δεν θέλει να έχουν μια επανάληψη του τότε. Ούτε εγώ προσωπικά θέλω κάτι τέτοιο.

Το σημαντικότερο για τους teammates είναι να συνεργάζονται, να πιέζουν για την ομάδα και του χρόνου θα έχουμε ένα νέο μονοθέσιο, νέους κανονισμούς και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ποιος θα έχει το γρηγορότερο μονοθέσιο, οπότε η δουλειά μας ως οδηγοί είναι να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Θα έλεγα επίσης πως ο Lewis και εγώ είμαστε σε πολύ διαφορετικά στάδια της καριέρας μας, κάτι που νομίζω πως βοηθά επίσης.

είπε ο Russell και συνέχισε:

Τον σέβομαι πολύ [τον Hamilton], όντας τόσο μικρότερός του. Τον παρακολουθούσα από όταν ήμουν στα καρτ. Δεν βλέπω να υπάρχουν καθόλου ζητήματα μεταξύ μας.

Μου έγινε σαφές πως θα έχω τις ίδιες ευκαιρίες με τον Lewis. Νομίζω ότι η Mercedes ήταν πάντα ξεκάθαρη από αυτή την άποψη, δίνοντας στους πιλότους της τις καλύτερες ευκαιρίες και προφανώς, φυσικά, πιστεύω στον εαυτό μου και έχω μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά εξίσου ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι.

Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας μου υπήρχαν αρκετοί οδηγοί με τους οποίους ήμουν πολύ κοντά σε ρυθμό και πολύ συχνά πολύ κοντά στη πίστα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για συγκρούσεις ή οτιδήποτε. Είμαι σίγουρος πως θα αγωνιστούμε με σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα σκληρά, όπως συνέβη με τον Lewis και τον Valtteri τα τελευταία 5 χρόνια.

Όπως είπα, ο Lewis και εγώ έχουμε μια πολύ καλή σχέση, βρισκόμαστε σε διαφορετικά στάδια της καριέρας μας και έχουμε έναν στόχο την επόμενη χρονιά, να αναπτύξουμε το μονοθέσιο και να βεβαιωθούμε πως ως οδηγοί δώσαμε στον εαυτό μας την καλύτερη ευκαιρία να έχουμε το γρηγορότερο μονοθέσιο και ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε είναι να συνεργαστούμε για να το εξελίξουμε.

ΠηγήFormula1.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...