Ο Hamilton έχει πρόβλημα στον αυχένα του

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton αποκάλυψε πως πονά στον αυχένα του μετά το ατύχημα που είχε χθες κατά τη διάρκεια του ιταλικού GP, όταν η Red Bull του Max Verstappen, έπεσε πάνω στο μονοθέσιό του, με το halo να σώζει τον Βρετανό από τα χειρότερα.

Το ελαστικό ακούμπησε το κράνος του Hamilton, με τον ίδιο να δηλώνει μερικές ώρες μετά το περιστατικό:

Πονάω στον αυχένα μου για να είμαι ειλικρινής. Νοιώθω τον πόνο να χειροτερεύει και θα το δούμε με την Angela Cullen, την φυσιοθεραπεύτρια μου πως θα γίνει η αποκατάσταση.

Ο πίσω τροχός του προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Νομίζω ότι ο πίσω τροχός σταμάτησε στο halo και το κάτω μέρος του ελαστικού σταμάτησε στο κεφάλι μου. Νομίζω πως η Angela θα βρίσκεται μαζί μου τις επόμενες ημέρες, αλλά θεωρώ πως θα χρειαστεί να δω και έναν ειδικό μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ πως θα είμαι καλά για τον επόμενο αγώνα.

Όπως είπα, νοιώθω πόνο στον αυχένα αλλά θα ζήσω. Ειλικρινά, αισθάνομαι πολύ τυχερός σήμερα. Δόξα τω Θεώ για το halo που τελικά νομίζω ότι με έσωσε, που έσωσε τον αυχένα μου.

Διάβασε ακόμη

Ποινή 3 θέσεων στο Ρωσικό GP για τον Verstappen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...