Η Ford συνεχίζει το teasάρισμα του νέου Ranger

Σχετικά άρθρα

H Ford συνεχίζει το teasάρισμα της νέας γενιάς του Ranger, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα νέα video, που μας δείχνει το pickup με σαφώς πιο ελαφρύ καμουφλάζ, σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Το νέο Ranger θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022, και θα προσφέρεται σε SuperCab και σε SuperCrew εκδόσεις.

Στο εσωτερικό του θα συναντάμε οθόνη αφής 12,8″, με τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός και να αποτελείται από οθόνη 10,25″. Το νέο Ranger θα προσφέρεται και ως plug-in υβριδικό, συνδυάζοντας τον 2,3-λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, με το σύνολο να αποδίδει 367 άλογα με 680 Nm ροπής και να συνεργάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης θα υπάρχει και ένας 2,0-λίτρων twin-turbo diesel κινητήρας απόδοσης 214 ίππων.

Στο νέο Ranger Raptor δεν είναι ξεκάθαρο τι κινητήρα θα συναντάμε κάτω από το καπό του. Άλλες αναφορές θέλουν το μοντέλο να φορά τον V6 2,7-λίτρων EcoBoost κινητήρα του Bronco απόδοσης 310 ίππων με 540 Nm ροπής, ενώ άλλες πως θα προσφέρεται με δυο 3,0-λιτρους V6 κινητήρες, έναν 3,0-λιτρο βενζίνης απόδοσης 400 ίππων με 562 Nm ροπής και έναν πετρελαίου απόδοσης 253 ίππων με 600 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...