Ο οδηγός ενός Lexus πήρε δύο κλήσεις για ταχύτητα στο ίδιο σημείο σε 24 ώρες

Σχετικά άρθρα

To πάθημα δεν έγινε μάθημα για τον συγκεκριμένο οδηγό ενός Lexus IS, καθώς η αστυνομία εθνικών οδών της πολιτείας της Καλιφόρνια (California Highway Patrol, CHP), έδωσε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με ένα συμβάν που έγινε την περασμένη Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός D. Marvier σταμάτησε τον οδηγό του ιαπωνικού αυτοκινήτου λίγο έξω από το Σαν Φρανσίσκο, καθώς αυτός κινούταν με 92 μίλια/ώρα (148 χλμ/ώρα), όταν το όριο στο συγκεκριμένο σημείο είναι 65 μίλια/ώρα (104 χλμ/ώρα).

Μόλις ο αστυνομικός ζήτησε από τον οδηγό τα χαρτιά του, ο τελευταίος -μαζί με το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας- έδωσε κατά λάθος και την κλήση που είχε πάρει από τον ίδιο αστυνομικό, την ακριβώς προηγούμενη ημέρα. Τότε, ο οδηγός του Lexus είχε πιαστεί να κινείται με ταχύτητα 98 μιλίων/ώρα (158 χλμ/ώρα), με -φυσικά- το ίδιο όριο ταχύτητας.

H CHP δεν αποκάλυψε το συνολικό ποσό των δύο κλήσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...