Βελτιωμένο Tesla Model S Plaid έγινε το πρώτο που σπάει το “φράγμα” των 9 δευτ. στο 400άρι

Σχετικά άρθρα

Το νέο Tesla Model S Plaid είναι αυτή τη στιγμή το πιο γρήγορο καινούριο αυτοκίνητο που μπορείς να αγοράσεις από μια επίσημη αντιπροσωπεία, καθώς το 0-100 χλμ/ώρα έρχεται σε μόλις 2,1 δευτ., ενώ το 400άρι ολοκληρώνεται σε 9,234 δευτ. με ταχύτητα εξόδου τα 244,8 χλμ/ώρα.

Παρότι το tuning potential στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι αρκετά μικρότερο από τα αντίστοιχα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, υπάρχει τρόπος να τα βελτιώσεις. Ο πιο απλός είναι να αφαιρέσεις αχρείαστο βάρος, από τα 2.162 κιλά του εργοστασιακού μοντέλου. Το συγκεκριμένο μαύρο Model S Plaid δεν διαθέτει κανένα κάθισμα, εκτός του οδηγού το οποίο είναι ένα ελαφρύ bucket και χωρίς να γίνεται γνωστή η μείωση του βάρους, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Στην ευθεία της πίστας του Maryland International Raceway κατάφερε να σταματήσει τα χρονόμετρα σε μόλις 8,994 δευτ., με ταχύτητα εξόδου 249,4 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr