Σύμπραξη Mansory και MTM για ένα μοναδικό Audi RS6, απόδοσης 820 ίππων

Σχετικά άρθρα

Τον Μάρτιο του 2020, η Mansory -θέλοντας να αυξήσει το πελατολόγιο της- παρουσίασε την πρόταση της για το νέο RS6 Avant, που αποτελεί το πρώτο πακέτο της βελτίωσης για κάποιο μοντέλο της Audi. Ο βελτιωτικός οίκος τοποθετεί ένα πλήρες bodykit στο γερμανικό αυτοκίνητο, το οποίο αποτελείται από εμπρός spoiler, πλαϊνές ποδιές, έναν μεγάλο διαχύτη, δύο αεροτομές, καθώς και ένα νέο αεριζόμενο καπό.

Όλα τα μέρη είναι φτιαγμένα in-house από την Mansory και είναι κατασκευασμένα από carbon. Ακόμα, το super wagon της Audi πατάει σε 22άρες σφυρήλατες, ελαφριές ζάντες, ενώ μηχανικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει τα “καλούδια” της MTM.

Όπως ξέρεις, όταν το RS6 βγαίνει από το γερμανικό εργοστάσιο αποδίδει 600 άλογα και 800 Nm ροπής, αλλά με την περιποίηση της γερμανικής βελτιωτικής εταιρίας και την τοποθέτηση του Stage 2 πακέτου, η απόδοση του φτάνει τα 820 άλογα και στα 1.167 Nm ροπής. Πλέον, το RS6 Avant της Mansory επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτ., όταν από το εργοστάσιο θέλει 3,6 δευτ., με την τελική να αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla μήνυσε την Tesla Power στην Ινδία

Μήνυση εναντίον της ινδικής εταιρείας κατασκευής μπαταριών Tesla Power κατέθεσε σε δικαστήριο του Νέου Δελχί η Tesla, κατηγορώντας την για παραβίαση του εμπορικού του...