Αυτό είναι το τελευταίο προϊόν της Tesla, μια σφυρίχτρα 50 δολαρίων, και έγινε sold out σε ώρες

Σχετικά άρθρα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, παρουσίασε το πιο πρόσφατο προϊόν της εταιρείας του, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του κοινωνικό δίκτυο, το Twitter. Ο λόγος για μια σφυρίχτρα, που ονομάζεται Cyberwhistle, καθώς το σχήμα της έχει σαφείς επιρροές από το Cybertruck. H τιμή της σφυρίχτρας ορίστηκε στα 50 δολάρια, και -όπως ήταν φυσικό- εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Η “premium συλλεκτική” σφυρίχτρα, όπως αποκαλεί το προϊόν της η Tesla, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα ιατρικής ποιότητας και εντάσσεται στη λίστα άλλων προϊόντων που πουλά η Tesla μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία, η Tesla έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια κρατήσεις για Cybertruck, οι οποίες αν μετατραπούν σε πωλήσεις, η αξία τους ξεπερνά τα 80 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αν σε αυτό προσθέσουμε το sold-out της σφυρίχτρας, καθώς επίσης ότι κάποιοι την έχουν βγάλει ήδη προς πώληση στο eBay, ζητώντας 2.250 δολάρια, καταλαβαίνει κανείς ότι η επιτυχία του Cybertruck όχι μόνο είναι δεδομένη, αλλά και δεν εξασθενεί.

ΠηγήTesla

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...