Τον Ιανουάριο η παρουσίαση της BMW iX M60, απόδοσης 600+ ηλεκτρικών ίππων

Σχετικά άρθρα

Η CES του 2022, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas, ανοίγει τις πύλες της στις 5 Ιανουαρίου, και εκεί η BMW θα αποκαλύψει την κορυφαία έκδοση του iX. Ο λόγος για την Μ60 έκδοση, η οποία αναμένεται στην αγορά στα τέλη του 2022.

Το μοντέλο θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις έχοντας νέο bodykit με επιθετικότερη σχεδίαση, χαμηλότερη ανάρτηση και νέες ζάντες, και οι δύο ηλεκτροκινητήρες της θα αποδίδουν πάνω από 600 άλογα, επιταχύνοντας από το 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτ.

Σήμερα το μοντέλο προσφέρεται στις εκδόσεις xDrive40 και xDrive50, με το πρώτο να φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 326 άλογα και φορά μια μπαταρία 70 kWh που χαρίζει αυτονομία 400 χλμ στον κύκλο WLTP. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λίγο περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία να μπορεί να φορτίσει με ταχυφορτιστή έως 200 kW που προσθέτει αυτονομία 120 χλμ με 10 λεπτά φόρτισης.

Το iX xDrive50 φέρει και αυτό δύο ηλεκτροκινητήρες, απόδοσης 503 ίππων, με την μπαταρία των 100 kWh να προσφέρει αυτονομία 600 χλμ στον κύκλο WLTP. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία να μπορεί να φορτίσει με ταχυφορτιστή έως 150 kW που προσθέτει αυτονομία 90 χλμ με 10 λεπτά φόρτισης.

Στην CES η BMW θα παρουσιάσει και μια τεχνολογία που επιτρέπει την αλλαγή του εξωτερικού χρώματος ενός αυτοκινήτου με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και “μια εμπειρία αιχμής κινηματογράφου στο αυτοκίνητο”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...