Η Renault teasάρει εκ νέου το Austral

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, η Renault ξεκίνησε την teasing καμπάνια για το Austral, δηλαδή το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Kadjar, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα η γαλλική εταιρία έδωσε μερικές επιπλέον φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου.

Σήμερα, η Renault έδωσε μια νέα teaser φωτογραφία, η οποία μας δείχνει το προφίλ του Austral, αλλά αποκαλύπτει λιγότερα πράγματα, παρότι το αυτοκίνητο είναι χωρίς καμουφλάζ. Το Austral θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022, και -σύμφωνα με τη γαλλική εταιρία- το νέο SUV θα είναι υψηλής τεχνολογίας, ευρύχωρο και ευχάριστο στην οδήγηση, φέρνοντας κάτι νέο στην κατηγορία C.

Το Austral θα μπορεί να μεταφέρει έως και 5 επιβάτες, με το μήκος του να αγγίζει τα 4,51 μέτρα. Το γαλλικό μοντέλο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από “αδερφό” Qashqai, καθώς το ιαπωνικό SUV έχει μήκος 4,42 μέτρα. H Renault αναφέρει ότι το Austral δείχνει ότι έχει αποστολή να ανακτήσει τη θέση της στην κατηγορία των SUV, ακολουθώντας το Arkana και το νέο Megane E-Tech Electric.

Θα βασίζεται στην CMF-CD3 πλατφόρμα και η Renault θα διεξάγει με τα μουλάρια του 2.000.000 χιλιόμετρα δοκιμών, με τα 600.000 να γίνονται στους δρόμους της Γαλλίας, την Ισπανίας, τη Γερμανίας και τη Ρουμανίας και τα υπόλοιπα 1.400.000 σε πίστα. Όπως το Qashqai, έτσι και το Austral θα εφοδιάζεται μόνο με υβριδικούς κινητήρες βενζίνης. Ανάμεσά τους θα συναντάμε τον 1.3 TCe και τον 1.2 TCe, με την απόδοσή τους να φτάνει μέχρι τα 200 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...